Slide background
Slide background
Slide background

Aunts & Uncles: hoge kwaliteit & eerlijkheid

Het van oorsprong Duitse merk Aunts & Uncles richt zich sinds 2004 op de vervaardiging van tassen en accessoires. Aunts & Uncles presenteert zich als een hechte familie waarbinnen eerlijkheid in bedrijfsvoering centraal staat. Deze wijze van maatschappelijk verantwoord ondernemen past volledig in het hedendaagse tijdsbeeld. Mede hierdoor, maar ook zeker vanwege unieke producten van hoge kwaliteit, heeft het relatief jonge merk in korte tijd een grote naam opgebouwd.

Aunts & Uncles

Hoge kwaliteit

De tassen van Aunts & Uncles worden geproduceerd door verschillende middelgrote leer fabrieken in India en Italië. Het merk selecteert haar fabrikanten zorgvuldig. Alleen de fabrikanten die voldoen aan de hoge standaard van Aunts & Uncles zijn goed genoeg. De leersoorten gebruikt door Aunts & Uncles voldoen daarnaast aan de strengste milieu eisen waardoor de gezondheid van zowel fabrieksmedewerkers als de eindgebruiker nooit in gevaar komt.

Eerlijkheid

Meest kenmerkend voor Aunts & Uncles is eerlijkheid. Eerlijkheid naar zowel medewerkers als naar de klant. Het merk ziet erop toe dat ook in India en Italië haar personeel werkt onder menselijke omstandigheden en dat zij een eerlijke beloning ontvangen. Het sociale en menselijke aspect wordt door Aunts & Uncles streng bewaakt.

Hoe is dit alles terug te zien in de tassen en accessoires van Aunts & Uncles zien wij u denken? De visie van Aunts & Uncles komt goed tot uiting in haar producten reeks. Ieder product kent naast een praktisch en functioneel ontwerp ook nog eens een stukje originaliteit. “Rough edges which make the product to an old friend who tells his very own stories” zo omschrijft Aunts & Uncles de originaliteit van haar producten. Met een Aunts & Uncles tas of accessoire haalt u een vriend voor het leven in huis.

aunts-uncles

Bezoek onze winkel in Almelo.

Wilt u meer informatie over de producten van Aunts & Uncles? Kom dan eens langs in onze winkel. Wij vertellen u er graag meer over. Kamp Lederwaren is official dealer van Aunts & Uncles. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.