Slide background
Slide background
Slide background

Berba

Traditioneel vakmanschap met internationale allure vanaf oer-Hollandse bodem. Berba, opgericht in 1974 in de buurt van het Limburgse Maastricht vervaardigt tassen en portemonnees met een eigenzinnige vormgeving en van uitmuntende kwaliteit.

Berba
Berba tassen

Eigenzinnige vormgeving

Ontwerper Tim Kuckelkorn, samen met broer Berry het gezicht achter Berba, ontwerpt eigenzinnige tassen en accessoires. Kenmerkend voor de ontwerpen van Berba zijn het gebruik van twee kleuren, duurzame afwerking en in het oog springende details. Toch zijn de tassen en portemonnees van Berba nooit schreeuwerig en altijd ontworpen vanuit functioneel en duurzaam oogpunt.

Uitmuntende kwaliteit

Berba maakt voor haar tassen en accessoires gebruik van soepele aaibare leersoorten. De leerhuiden zijn afkomstig uit Europa en het looiproces verloopt dan ook volgens de allerhoogste normen. De tassen en portemonnees van Berba hebben hierdoor een prachtige karakteristieke uitstraling. Daarnaast worden alle monsters nog steeds handmatig vervaardigd. Hiermee bewijst Berba dat traditioneel vakmanschap nog steeds een speerpunt is van het familiebedrijf. De uitmuntende kwaliteit die dit alles tot gevolg heeft is dan ook de reden dat Berba een steeds grotere groep trouwe aanhangers krijgt.

Direct online bestellen?

Ook dat is geen enkel probleem. Bekijk de collectie van Berba in onze webshop Koffergigant.nl en bestel vandaag nog uw Berba tas of portemonnee. Als u op werkdagen voor 21.30 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koffergigant.nl

Bezoek onze winkel in Almelo?

De eigenzinnige tassen en portemonnees van Berba eens met eigen ogen aanschouwen? Dat kan in onze winkel in Almelo. Kamp Lederwaren is official dealer van Berba. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.