Slide background

Castelijn & Beerens

Castelijn & Beerens veroverde eind jaren zestig de Nederlandse markt met de memorabele uitving van de Porto Quick. Dankzij de voortdurende focus op kwaliteit en efficiëntie is het al meer dan 65 jaar oude familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van klein lederwaren (o.a. portemonnees). Toch is het assortiment van Castelijn & Beerens vele malen groter. Zo zijn ook modieuze damestassen en exclusieve business tassen onderdeel van de collectie van dit innovatieve en exclusieve merk.

Castelijn & Beerens

Kwaliteit is prioriteit nr.1

Castelijn & Beerens vervaardigd haar lederwaren uit de meest exclusieve leersoorten. Dit gaat in nauwe samenwerking met Italiaanse leerlooierijen. Naast het feit dat de eigen mensen van Castelijn & Beerens iedere huid met de hand selecteren wordt elke nieuwe ontwikkeling ook nog eens uitvoerig getest op handzaamheid en kwaliteit. Pas als blijkt dat een constante hoge kwaliteit kan worden gegarandeerd worden producten in het assortiment opgenomen.

Exclusiviteit – Dutch Masterpiece

Alle producten van Castelijn & Beerens hebben hun eigen unieke klasse en karakteristieke eigenschappen. De Dutch Masterpiece collectie blinkt hierin uit. Ieder product is uniek en gemaakt van de beste huiden, plantaardig gelooid leer door Italiaanse meesters op basis van 200 jaar oude recepten en vakkundig met de hand geverfd. Ieder product is een meesterwerk!

Wilt u meer informatie of wilt u de meesterwerken van Castelijn & Beerens eens met eigen ogen bekijken? U wordt van harte uitgenodigd in onze winkel. Wij vertellen u er graag meer over.

Direct online bestellen?

Bekijk de collectie van Castelijn en Beerens in onze webshop Koffergigant.nl en bestel vandaag! Als u op werkdagen voor 21.30 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koffergigant.nl

Bezoek onze winkel in Almelo?

Wilt u meer informatie over de producten van Castelijn & Beerens? Kom dan eens langs in onze winkel. Wij vertellen u er graag meer over.

Kamp Lederwaren is official dealer van Castelijn & Beerens. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.