Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Cowboysbag

In 1980 werd het merk Cowboysbelt opgericht. Cowboysbelt richtte zich in eerste instantie volledig op de vervaardiging van lederen riemen. Later in haar bestaan werden ook lederen accessoires en tassen toegevoegd aan de collectie. Deze tassen worden vandaag de dag verkocht onder de naam Cowboysbag. Een merk bekend bij vele mensen vanwege de hoge kwaliteit van het leer, vintage uitstraling en de trendy look.

COWBOYSBAG
Cowboysbelt-AW1415

Premium Leather

Cowboysbag is in de loop der jaren als merk veel veranderd maar het merk is nog steeds gedreven in het ontwikkelen van ‘premium leather’ tassen. “Quality and personality that cannot be replaced” zo omschrijft Cowboysbag haar collectie. Het merk werkt alleen met de beste leersoorten, behandeld deze met maximaal respect en doet er alles aan om topproducten te ontwikkelen. Dit doet Cowboysbag omdat het er zeker van wil zijn dat elk product lang genoeg meegaat om deze mooier te zien worden naarmate de tijd verstrijkt.

‘The Bag’

De bekendste en tevens meest verkochte tas uit de reeks van Cowboysbag is ‘The Bag’. Een modieuze maar tijdloze tas die zeer geliefd is bij vrouwen. Mede dankzij dit model verovert Cowboysbag in rap tempo de internationale markt.

The Bag - Cowboysbag

Bent u benieuwd naar ‘The Bag’ of andere tassen van Cowboysbag? Kom dan eens langs in onze winkel. Wij vertellen u er graag meer over.

Direct online bestellen?

Bekijk de collectie in onze webwinkel Koffergigant.nl en bestel vandaag nog uw Cowboysbag product. Als u op werkdagen voor 21.30 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koffergigant.nl

Bezoek onze winkel in Almelo?

Wilt u meer informatie over de producten van Cowboysbag? Kom dan eens langs in onze winkel. Wij vertellen u er graag meer over. Kamp Lederwaren is official dealer van Cowboysbag. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.