Slide background

Eastpak – trendy & built to resist

Eastpak heeft zich in de loop van haar inmiddels meer dan 60 jarige bestaan ontwikkeld tot het merk in urban lifestyle. Van nieuwe street-smart tassen en reistassen tot de welbekende reeks rugtassen die geliefd zijn bij iedere scholier. Eastpak is echter trouw gebleven aan haar visie op kwaliteit: Built to Resist. Dit merk is zo verzekerd van haar kwaliteit dat ze maar liefst 30 jaar garantie geven op de tassen.

Eastpak
Eastpak Padded Pak’r

Trendy

De Eastpak Padded Pak’r: Één van de bekendste rugzakken ter wereld en must-have voor iedere scholier. Deze Padded Pak’r rugtas is een echte klassieker uit de collectie, maar wel altijd vernieuwend in kleur en design. Al sinds 1985, toen Eastpak het eerste tassenmerk was dat gebruik maakte van een revolutionaire techniek om nylon stoffen in 4 kleuren te bedrukken, kenmerkt de collectie van dit merk zich door de grote diversiteit aan prints en kleuren. Uiteraard geheel volgens de laatste trends maar tevens tijdloos in ontwerp!

Built to resist

Built to Resist, de slogan waar Eastpak naam mee heeft gemaakt komt voort uit haar beginjaren. Eastpak, toen nog Eastern Canvas Products Inc, tekende in 1952 een contract met het Pentagon om het Amerikaanse leger te voorzien van tassen en veiligheidsuitrusting van de hoogste kwaliteit. De militaire kwaliteitsstandaard was leidend, de tassen van Eastpak konden immers het verschil uitmaken tussen leven en dood. Deze kwaliteitsstandaard wordt vandaag de dag nog steeds doorgevoerd in de tassen van het merk. Dit is onder andere terug te zien in de lange levensduur. Een Eastpak rugtas gaat met gemak een hele schoolcarrière mee, ook als er de soms onontkomelijke studievertraging wordt opgelopen.

Eastpak
Timeline

Direct online bestellen?

Bekijk de collectie in onze webwinkel Koffergigant.nl en bestel vandaag nog uw Eastpak product. Als u op werkdagen voor 21:30 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koffergigant.nl

Bezoek onze winkel in Almelo?

Wilt u meer informatie over de  tassen van Eastpak? Kom dan eens langs in onze winkel. Wij vertellen u er graag meer over. Kamp Lederwaren is official dealer van Eastpak. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.