Slide background

Plevier

Plevier, opgericht door Frans J. Plevier, is het merk voor de consument die de hoogste eisen stelt. Het Nederlandse merk voert een unieke collectie business tassen voor mannen en vrouwen die kiezen voor functionele producten. Sterk, maar met een stijlvol design. Tot in het kleinste detail!

Plevier Logo
Plevier tassen

Specialist in lederwaren

Plevier is een echte specialist in de lederwaren industrie en dat is te zien aan de tassen van het merk. Tot in het kleinste detail is over de diverse modellen nagedacht. Een stijlvol en georganiseerd interieur. Sluitingen en stiksels op dusdanig hoog niveau afgewerkt dat het zelfs voor kenners onmogelijk is om imperfecties te vinden.

Excellente service

Naast een hoge kwaliteit en uniek ontwerp, excelleert Plevier ook in service. U hoeft zich bij dit merk nooit zorgen te maken over uw tas. Alle problemen en vragen zijn binnen no-time opgelost! Value for money, een spreuk die op dit prachtige merk zeker van toepassing is.

Direct online bestellen?

Ook dat is geen enkel probleem. Bekijk de collectie van Plevier in onze webshop Koffergigant.nl en bestel vandaag nog uw Plevier tas. Als u op werkdagen voor 21.30 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koffergigant.nl

Bezoek onze winkel in Almelo?

De prachtige tassen van Plevier eens met eigen ogen aanschouwen? Dat kan in onze winkel in Almelo. Kamp Lederwaren is official dealer van Plevier. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.