Slide background
Slide background

RIMOWA: Duurzaam & Innovatief

De basis voor het wereldbekende RIMOWA werd gelegd eind 19e eeuw. Paul Morszeck begon in het Duitse Keulen met de productie van koffers. Destijds nog van hout, kunt u het zich voorstellen? Het merk is inmiddels één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van reisbagage. Een pionier in de reiswereld. De duurzame en innovatieve koffers met hun unieke en kenmerkende parallelle ribbels zijn een must-have onder de internationale jetset.

Rimowa Logo

Duurzame koffers van hightech materialen

RIMOWA laat zich in het gebruik van haar materialen graag inspireren door de luchtvaartwereld. De legendarische vliegtuigen, zoals velen die alleen nog herkennen uit films, zijn een grote inspiratiebron voor het merk. Het bedrijf maakt voor haar modellen dan ook gebruik van hightech lichtgewicht materialen als aluminium en polycarbonaat. IJzersterke koffers die jarenlang meegaan zijn hiervan het gevolg. Oer-Duitse degelijkheid, zoals wij dat hier in Nederland graag noemen.

Traditioneel vakmanschap en innovatie hand in hand!

Bij RIMOWA gaat traditioneel vakmanschap hand in hand met een grote drang naar innovatie. Continu vernieuwend zijn, maar daarbij de eisen blijven stellen zoals men die nog uit de beginjaren kent. Volhardend werkt het merk dan ook toe naar perfecte en nauwkeurig ontwikkelde koffer series. De Topas, Classic Flight en Salsa Deluxe, maar ook de vele andere koffers van RIMOWA kunt u dan ook zeker niet links laten liggen!

Direct online bestellen?

Bekijk de collectie in onze webwinkel Koffergigant.nl en bestel vandaag nog uw RIMOWA koffer. Als u op werkdagen voor 21.30 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koffergigant.nl

Bezoek onze winkel in Almelo?

Wilt u meer informatie over de innovatieve hightech RIMOWA koffers? Kom dan eens langs in onze winkel. Kamp Lederwaren is official dealer van RIMOWA. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.