Slide background
Slide background
Slide background

Samsonite

Samsonite, een merk dat onder de reizigers de grootste naamsbekendheid geniet.
 Het al meer dan 100 jaar oude merk zet haar jarenlange kennis en vakmanschap om in een uniek vermogen om innoverend te zijn. Samsonite houdt zich continu bezig met het ontwikkelen van koffers en reis gerelateerde producten die voldoen aan de steeds vernieuwde eisen van consumenten en regelgeving. Een ruime keuze en een uitstekende garantieregeling dragen er tevens toe bij dat Samsonite een toonaangevend merk is in de branche.

Samsonite koffers

Toonaangevend

Samsonite is al jarenlange een begrip onder de reizigers en dat is niet zo gek. Het bedrijf zet de toon in de branche door continu in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Meer dan 100 jaar aan betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie is terug te zien in de producten. Zoals het merk zelf omschrijft: “Samsonite’s not just in the business of making luggage, we’re in the business of building confidence.”

Innovatief

Innovatie staat bij Samsonite centraal. Het merk heeft in haar jarenlange bestaan al heel wat innovatieve producten op de markt gebracht. Zo introduceerde Samsonite onder andere de Curv-technologie. Kenmerkend voor deze technologie: licht, sterk en het ziet er ook nog eens goed uit ook.
Samsonite is het enige merk dat gebruikt maakt van deze Curv-technologie die terug te vinden is in product series als de Cosmolite, de Lite-locked en ook de Firelite. Koffers van niet meer dan 3 kg: Zo licht als een veertje, zo sterk als een os!

Direct online bestellen?

Ook dat is geen enkel probleem. Bekijk de collectie in onze webwinkel Koffergigant.nl en bestel vandaag nog uw Samsonite product. Als u op werkdagen voor 21.30 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koffergigant.nl

Bezoek onze winkel in Almelo?

Wilt u meer informatie over de reisproducten van Samsonite of de unieke Curv-technologie? Kom dan eens langs in onze winkel. Kamp Lederwaren is official dealer van Samsonite. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.Wij vertellen u er graag meer over.