Slide background
Slide background
Slide background

Spikes & Sparrow: tijdloos en vintage

Spikes & Sparrow is een Nederlands merk dat bekend is geworden vanwege haar heren-, dames- en business tassen. Spikes & Sparrow is verkrijgbaar in meer dan 25 landen en heeft inmiddels dan ook een grote groep fans opgebouwd wereldwijd. Deze fans zijn met elkaar en met het merk verbonden vanwege de stoere, vintage en tijdloze uitstraling die de tassen van dit merk kenmerken.

Spikes & Sparrow

Tijdloos ontwerp

Spikes & Sparrow ontwerpt haar tassen als ‘all-time favorites’. Geen trendgevoelige ontwerpen maar tijdloze tassen die in het gebruik alleen maar mooier worden. De tassen van het merk zijn dan ook met bijna elke outfit te combineren. Dit tijdloze aspect wordt versterkt door de lange levensduur van de Spikes & Sparrow tassen. De hoge kwaliteit leder en fournituren die Spikes & Sparrow gebruikt dragen er zorg voor dat deze lange levensduur gewaarborgd blijft.

Vintage uitstraling

Het meest unieke aan de Spikes & Sparrow tassen is de vintage uitstraling. Deze vindt u bij geen enkel ander merk op deze wijze terug. Om deze vintage uitstraling te realiseren gebruikt Spikes & Sparrow speciale in eigen huis ontwikkelde looiprocessen. Het vintage effect wordt alleen maar mooier naarmate u de tas langer in gebruik heeft.

spikes-sparrow-1

spikes-sparrow-2

Direct online bestellen?

Ook dat is geen enkel probleem. Bekijk de collectie in onze webwinkel Koffergigant.nl en bestel vandaag nog uw Spikes & Sparrow product. Als u op werkdagen voor 21:30 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koffergigant.nl

Bezoek onze winkel in Almelo?

Wilt u meer informatie over de producten van Spikes & Sparrow? Kom dan eens langs in onze winkel. Wij vertellen u er graag meer over. Kamp Lederwaren is official dealer van Spikes & Sparrow. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.