Slide background

Travelite

Al sinds haar oprichting in 1949 is Travelite de Duitse specialist in lichte, functionele en duurzame koffers, reistassen, rugtassen en business tassen. De typisch Duitse focus op de beste werkprocessen en hoogste productkwaliteit staan ook bij dit merk voorop. Kenmerkend voor Travelite is echter dat zij haar producten aanbiedt tegen zeer scherpe prijzen. Kiest u voor kwaliteit tegen een lage prijs? Dan zit u bij dit merk goed!

travelite-merkenpagina-logo
Travelite rugtas

Voor elk probleem een oplossing

Travelite houdt zich vaak de spiegel voor om te kijken hoe haar productaanbod en productkwaliteit nog beter kan. Elk probleem is op te lossen zo is men van mening. De laatste materialen, accessoires en fabriekstechnologieën neemt het merk altijd mee bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarnaast houdt het bedrijf haar productieproces nauw in de gaten om zo kwaliteit te kunnen waarborgen.

Veel voor weinig

Kenmerkend voor Travelite is de prijs van haar artikelen. De prijzen van Travelite liggen veelal tussen de 30 en 90 euro. Het kan maar zo zijn dat u een zachte koffer tegen komt voor nog geen 35 euro. Of een laptoptas van nog geen 30 euro. Bij Travelite krijgt u veel voor weinig.

Bekijk hier de 2015 zomer flyer van Travelite

Direct online bestellen?

Ook dat is geen enkel probleem. Bekijk de collectie van Travelite in onze webshop Koffergigant.nl en bestel vandaag nog uw Travelite product. Als u op werkdagen voor 21.30 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koffergigant.nl

Bezoek onze winkel in Almelo?

De bagage artikelen van Travelite eens met eigen ogen aanschouwen? Dat kan in onze winkel in Almelo. Kamp Lederwaren is official dealer van Travelite. Voor de volledige garantie kunt u bij ons terecht.